nn

n+90 850 346 9 347ninfo@webtekin.com.trnYol Tarifi Alu0131nn
nn

Google Harita
n


n

K.V.K.K

>
K.V.K.K

KVKK Politikası

https://yekhanoglu.com.tr/wp-content/uploads/2022/06/19.-Yekhanoglu-KVKK-POLITIKASI.pdf

Kişisel Veri Saklama Ve İmha Politikası

https://yekhanoglu.com.tr/wp-content/uploads/2022/06/18.-Sakalama-ve-Imha-Politikasi.pdf

Ürün Veya Hizmet Satan Kişi, Tedarikçi Çalışanı, Tedarikçi Yetkilisi Kişisel Verilerine İlişkin Aydınlatma Metni

https://yekhanoglu.com.tr/wp-content/uploads/2022/06/4.-Urun-Veya-Hizmet-Satan-Kisi-Tedarikci-Calisani-Tedarikci-Yetkilisi-.pdf

Potansiyel Ürün Veya Hizmet Satan Kişi, Kişisel Verilerine İlişkin Aydınlatma Metni

https://yekhanoglu.com.tr/wp-content/uploads/2022/06/6.-Potansiyel-urun-veya-hizmet-satan-kisi-potasiyel-urun-veya-hizmet-alan-kisi.pdf

İletişim Aydınlatma Metni

https://yekhanoglu.com.tr/wp-content/uploads/2022/06/13.-Iletisim-Kutusu-Aydinlatma-Metni.pdf

Çalışan Kişisel Verilerine İlişkin Aydınlatma Metni

https://yekhanoglu.com.tr/wp-content/uploads/2022/06/1.-Calisan-Aydinlatma-Metni.pdf

Müşteri Kişisel Verilerine İlişkin Aydınlatma Metni

https://yekhanoglu.com.tr/wp-content/uploads/2022/06/12.-Musteri-Kisisel-Verilerine-Iliskin-Aydinlatma-Metinleri.pdf

Kablosuz Ağ Bağlantı Hizmeti Kişisel Verilerine İlişkin Aydınlatma Metni

https://yekhanoglu.com.tr/wp-content/uploads/2022/06/11.-Wifi-Hizmet-Agi-Aydinlatma-Metni.pdf

Ateş Ölçümü Ve HES Kodunun Sorgulanmasına Dair Aydınlatma Metni

https://yekhanoglu.com.tr/wp-content/uploads/2022/06/9.-Ates-Olcumu-ve-Hes-Kodu-Aydinlatma-Metni.pdf

Kamera Kayıtlarına İlişkin Aydınlatma Metni

https://yekhanoglu.com.tr/wp-content/uploads/2022/06/7.-Kamera-Kayitlarina-Iliskin-Aydinlatma.pdf

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Sepetinizde ürün bulunmuyor.